Uitnodiging symposium IBED-UvA en Amsterdam Green Campus 28 november

Uitnodiging symposium IBED-UvA en Amsterdam Green Campus 28 november

Het Instituut voor Biodiversiteit en Ecosysteem Dynamica (IBED-UvA) en Amsterdam Green Campus gaan een samenwerking aan met de afdeling Ruimte & Duurzaamheid van de gemeente Amsterdam. De samenwerkingsovereenkomst wordt op feestelijke wijze ingeluid met een symposium. Deze vindt plaats op 28 november 2017 en duurt van 14.30 tot 17.00 bij de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica (FNWI). Het adres is: Science Park 904, 1098 XH Amsterdam.

Op deze middag praten we over de groei van de stad Amsterdam en wat voor effect dit heeft op de biodiversiteit en duurzaamheid van de stad. Hoe maken we een groeiende wereldstad als Amsterdam zo toekomstbestendig en biodivers mogelijk? Lift de biodiversiteit mee op de stedelijke groei?

Je kunt je nu via deze link registreren. Let op, er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

Prof. dr. Zef Hemel (Amsterdam Economic Board) en Prof. dr. Peter de Ruiter (Instituut voor Biodiversiteit and Ecosysteem Dynamica) zullen de sprekers zijn tijdens deze boeiende middag. Remco Daalder (Gemeente Amsterdam) zal de middag moderaten.