Startbijeenkomst Centrum voor Biotoetsen in de Sierteelt

Plantum, Royal Van Zanten, Dümmen Orange, Keygene, Rabobank Nederland, Naktuinbouw, Wageningen Universiteit & Research, Universiteit van Amsterdam en Amsterdam Green Campus (samen de board next level 2.0) nodigen u van harte uit voor een startbijeenkomst over de lancering van het “virtueel” Centrum voor Biotoetsen in de Sierteelt.

Accent ligt op de ontwikkeling van voor ziekten minder gevoelige rassen. We willen gezamenlijk een concrete stap zetten om voor een grote diversiteit aan gewassen en voor bedrijven met verschillende omvang van R&D (klein en groot), veredelingsinnovatie op het gebied van duurzame bloemen, planten en bolgewassen mogelijk te maken.

Daarom nodigen we u uit op 26 september 2019 voor een meeting bij Naktuinbouw in Roelofarendsveen. Tijdens deze meeting wordt het plan van aanpak gepresenteerd.

Indien er voldoende interesse en zakelijk commitment is, wordt in seizoen 2019-2020 een tweetal expert-dagen (kennisdeeldag) en een ‘EFRO’ of andere gezamenlijke subsidieaanvraag georganiseerd.

U kunt zich hier aanmelden voor 26 september.