KMP-opbrengst Leren & Innoveren

KMP-opbrengst Leren & Innoveren

Maandag 29 juni van 17 tot 18.30 uur was het dan eindelijk zover: we bespraken de eerste opbrengsten van de werkgroep leren & Innoveren van de Knowledge Mile Park!
Ondanks Corona hadden tien studenten van acht verschillende opleidingen gewerkt aan het realiseren van een groene duurzame stadsstraat.
Vanuit het idee dat KMP gerelateerde duurzaamheidsvraagstukken een interdisciplinaire aanpak nodig hebben, proberen we studenten op het sciencepark elkaar te laten ontmoeten gedurenden hun eigen opdracht.
Er waren veel enthousiaste docenten, mede omdat onderwijsinstellingen zoeken naar manieren om betrokkenheidvan studenten bij de opleiding en de maatschappij te versterken.
Maandag 29 juli presenteerde Marwan, Laura, Sara, Guido, Cas en Indigo hun projecten
over verduurzamen van openbare ruimte, daken en gevels, met als doel het verbeteren van het gebruik, stadsklimaat en de biodiversiteit en dus de leef- en werkomgeving.
Het onderwerp van bachelor Sara over Olivijn en CO2 vermindering in KMP is al opgepikt door Knowledge Mile Bizz. Ook de dataset-Tool voor knelpunten in KMP werd enthousiast ontvangen hoewel de demonstratie via Teams niet helemaal goed liep.

Alle rapporten kunt u hier terug vinden.