Impact! Een succesvol event van AGC en Greenchain NH

Impact! Een succesvol event van AGC en Greenchain NH

Handen in de lucht voor IMPACT!
Wij kijken vol trots en enthousiasme terug op ons jaarevent, waarin we samen met ons netwerk het project Greenchain NH hebben afgetrapt. (Woord)kunst, verbindende sprekers en inspirerende workshops, het was er allemaal!

Wij willen alle deelnemers bedanken voor het creëren van een onvergetelijke dag. Met de boodschap van Tim van Hattum (we kunnen de wereld nog redden) in ons achterhoofd, gaan wij vol energie de nieuwe week in.

Soort bijeenkomst:

Informatie- en netwerkbijeenkomst

Inhoud: 

In een wereld met toenemende klimaatproblemen willen we allemaal duurzame impact maken. Maar wat betekent dat eigenlijk, impact? En wanneer maak je impact?

Tijdens het jaarevent van AGC kon je dit ervaren. Het event stond in het teken van de kracht van ecosystemen en hun impact. Eén van deze ecosystemen, het project Greenchain NH, werd die middag spetterend geopend. Greenchain beslaat de hele keten van grond tot mond en verbindt talloze duurzaamheidsinitiatieven in de regio.

Het programma bestond uit een keynote van Tim van Hattum, workshops door Catelijne Zandbergen (LLO), Matthijs Bobeldijk (impact van PPSen), en een live podcastopname* door Hidde Boersma, PhDKarsten de Vreugd en Joris Lohman.

Doelgroep: 

Dit event was gericht op de leden en het netwerk van AGC, evenals de partners van Greenchain NH. Overheid, bedrijfsleven en kennisinstellingen. Er was een speciale workshop waarin Greenchain NH projectleiders elkaar konden ontmoeten.