Cursisten gezocht!

Cursisten gezocht!

Cursus Biotoetsen bij Inholland Academy

Werk je in de groente- en sierteelt veredeling of plantenteelt en wil je meer weten over het opzetten en uitvoeren van biotoetsen als start voor de resistentieveredeling en identificatie van resistente planten? Dan is de module BioAssys and Beyond iets voor jou!

Leer in deze module BioAssays and Beyond meer over de levenscyclus en het ziekteproces van de ziekteverwekkers, de verdediging van de plant, de rol van de omgeving, hoe je een biotoets moet opzetten en de mogelijkheden van de resistentieveredeling.

In deze praktijkgerichte module staat het model van ‘The Disease Triangle’ centraal (de Ziekteverwekker, Gastheer en Omgeving). Je stuurt jouw eigen leerproces en werkt nauw samen met docenten, experts uit het veld én mededeelnemers. Samen leren we van elkaar.

Op 16 februari 2023 start een nieuwe cursus BioAssays and Beyond. De cursus bestaat uit 5 hele cursusdagen, die 1x per maand gegeven worden. De cursus is 2250 euro bij opgave in 2022, in 2023 wordt dat 2500 euro. Wees er dus snel bij!

Opgeven voor de cursus kan via de website van Inholland Academy:

BioAssays and Beyond (BAB) – module | Inholland Academy