ACID 2023

Op 17 maart wordt op Science Park de Amsterdam Chemistry Innovation Day georganiseerd. Met een carrièremarkt voor studenten uit de chemie en Life Sciences en een programma vol interessante sprekers uit de wetenschap en het bedrijfsleven. Kom luisteren naar één van de paneldiscussies, of vind misschien wel je nieuwe droombaan!

Aanmelden kan via https://lnkd.in/eiNfQMZd

Soort bijeenkomst:

Informatie- en netwerkbijeenkomst

Inhoud: 

In de ochtend (9.00-12.00 uur) organiseren we een banenmarkt speciaal voor studenten met een achtergrond in scheikunde of life sciences, wat hen een unieke kans biedt om in contact te komen met professionals uit de industrie en het bedrijfsleven.

In de middag (13.00-18.00 uur) hebben we een bijzondere line-up van sprekers uit de industrie en wetenschap en paneldiscussies. ACID trekt elk jaar een divers gezelschap van experts uit de industrie en het bedrijfsleven, maar ook professoren en onderzoekers. Klik hier voor het volledige programma.

o.a.

Marcel Galjee – Managing Director HyCC

Prof Dr. Wim Noorduin – Self Organizing Matter Group Leader at AMOLF

Prof.Dr.Ir. Wim de Vries – Professor at the Environmental Systems Analysis Group of Wageningen University & Research

Prof. Dr. Ir. Richard van de Sanden – Scientific Director Eindhoven Institute for Renewable Energy Systems (EIRES) & Group Leader Dutch Institute for Fundamental Energy Research (DIFFER)

Dr. Marissa de Boer – CEO & Founder at SusPhos

Michel Verspuij – Site Manager at ICL Fertilizers Europe C.V.

– Yasmina Lembachar – Sustainable food System Specialist at Circle Economy

Prof. Dr. Gadi Rothenberg – Heterogeneous Catalysis and Sustainable Chemistry Professor at UvA

Datum:

Vrijdag 17 maart

Locatie:

Matrix ONE, Science Park 301, Amsterdam

Doelgroep: 

Wetenschappers, bedrijfsleven en studenten

Organisator van de bijeenkomst zijn Van ’t Hoff Institute for Molecular Sciences, Universiteit van Amsterdam; de Haven van Amsterdam en AGC. In samenwerking met Inholland en VU Amsterdam.