Agenda

  • Amsterdam green campus
  • Partners & Deelnemers

november

Het Instituut voor Biodiversiteit en Ecosysteem Dynamica (UvA)  en Amsterdam Green Campus gaan een samenwerking aan met de afdeling Ruimte & Duurzaamheid van de gemeente Amsterdam. De samenwerkingsovereenkomst wordt op feestelijke wijze ingeluid op dinsdag 28 november van 14.30-17.00 op Sciencepark 904.

Op deze middag zal gesproken worden over de groei van de stad Amsterdam en wat voor effect dit heeft op de biodiversiteit en duurzaamheid van de stad. Hoe maken we een groeiende wereldstad als Amsterdam zo toekomstbestendig en biodivers mogelijk? Lift de biodiversiteit mee  op de stedelijke groei ?

Prof. dr. Zef Hemel (Amsterdam Economic Board) en Prof. dr. Peter de Ruiter (Instituut voor Biodiversiteit and Ecosysteem Dynamica) zullen de sprekers zijn tijdens deze boeiende middag. Remco Daalder (Gemeente Amsterdam) zal de middag moderaten.

We hopen je te verwelkomen op dinsdag 28 november op deze spraakmakende en inspirerende middag.

Je kunt je nu registeren voor de symposium. Let op, beperkt aantal plek beschikbaar!

Poster: Uitnodiging symposium “Lift de biodiversiteit mee op de groei van Amsterdam?”

Aanvang: 14:30

Locatie: Science Park 904

maart

De Universiteit van Amsterdam is gastheer van het internationale wetenschappelijke congres dat van 15 tot en met 18 maart 2018 in Amsterdam zal worden gehouden.  Het (engelstalige) congres staat open voor medewerkers van (sierteelt)veredelingsbedrijven, keuringsdiensten, branche-organisaties en andere instellingen. In de loop van het najaar zullen het programma, de locatie en de wijze van inschrijven bekend worden gemaakt. Dit congres wordt mogelijk gemaakt door de deelnemers van het Petunia Platform.

Aanvang: TBA

Locatie: Universiteit van Amsterdam

  • Onderzoek