Agenda

  • Amsterdam green campus
  • Partners & Deelnemers

oktober

Komend najaar organiseren scheikundigen van het Amsterdam Metropolitan Area team samen met de Koninklijke Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie (VNCI), die haar honderdjarig bestaan viert, een grote bijeenkomst voor professionals en studenten die werken en studeren in de chemische industrie en academia. De ACID/VNCI Behind the scenes @Amsterdam legt de nadruk op innovatie en Human Capital.

Scheikundigen van verschillende organisaties (van startups tot multinationals) kunnen elkaar ontmoeten en zowel wetenschappers van de kenniscentra als de Topsector Chemistry en NWO zijn aanwezig. Een geweldige mogelijkheid om potentiele partners, financiering en/of toekomstige werknemers te vinden.

Het programma start met het terugkijken naar belangrijke ontwikkelingen van bedrijven rond het Science Park en de Amsterdamse haven. In de middag zijn er plenaire lezingen, discussies en workshops over o.a. de circulaire economie, scheikunde van oude schilderijen, scheikundig personeel van de toekomst en de Climate roadmap 2050. De dag sluit af met een posterpresentatie, borrel en buffet.

Noteer de datum, vrijdag 19 oktober 2018, vast in uw agenda.

Klik hier om u alvast aanmelden. Deelname is gratis. Wanneer u zich aanmeldt, ontvangt u het definitieve programma en gedetailleerde informatie over de locatie in een officiele uitnodiging. U wordt uitgenodigd om uw specifieke of algemene vragen en onderwerpen voor discussie op te sturen.

We zien uit naar uw komst op 19 oktober!

Roderik Potjer, Koninklijke Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie (VNCI)
Marcel Bartels, Van ‘t Hoff Institute for Molecular Science (HIMS)
Eva Wijma, Innovation Lab Chemistry Amsterdam (ILCA)
Marcel Gorris, Port of Amsterdam
Niek Persoon, Amsterdam Green Campus

Aanvang: 10.00

Locatie: Science Park