Agenda

  • Amsterdam green campus
  • Partners & Deelnemers

oktober

In oktober start het ACE Incubation program. Het programma duurt twaalf weken en is bestemd voor studenten, onderzoekers, professionals en alumni van Nederlandse universiteiten. Deze twaalf weken bestaat uit verschillende onderdelen, zoals lezingen, interactieve workshops en individuele begeleiding in het ondernemerschap. lees meer

Aanvang: 00:00

Locatie: Startup Village Amsterdam

  • Ondernemers

ACID is een interactieve bijeenkomst met netwerkgelegenheden en workshops. De jaarlijkse bijeenkomst is georganiseerd door Van ’t Hoff Institute for Molecular Sciences, Amsterdam Green Campus en Innovation Lab Chemistry Amsterdam. Tijdens deze bijeenkomst komen de recente ontwikkelingen en innovaties op het gebied van chemie in de regio Amsterdam ter sprake. Op deze dag ontmoet je mensen van verschillende (multinational) bedrijven, onderzoekers, NWO en vertegenwoordigers van de Topsector Chemie. Het officiële programma en verdere informatie kun je snel verwachten. Aanmelden kan nu via deze link

Aanvang: 12:00

Locatie: Van ‘t Hoff Institute for Molecular Science (HIMS)

  • Onderzoek

november

Het Instituut voor Biodiversiteit en Ecosysteem Dynamica (UvA)  en Amsterdam Green Campus gaan een samenwerking aan met de afdeling Ruimte & Duurzaamheid van de gemeente Amsterdam. De samenwerkingsovereenkomst wordt op feestelijke wijze ingeluid op dinsdag 28 november van 14.30-17.00 op Sciencepark 904.

Op deze middag zal gesproken worden over de groei van de stad Amsterdam en wat voor effect dit heeft op de biodiversiteit en duurzaamheid van de stad. Hoe maken we een groeiende wereldstad als Amsterdam zo toekomstbestendig en biodivers mogelijk? Lift de biodiversiteit mee  op de stedelijke groei ?

We hopen je te verwelkomen op dinsdag 28 november op deze spraakmakende en inspirerende middag.

Meer informatie over aanmelden en het programma volgt snel op onze website.

Aanvang: 14:30

Locatie: Science Park 904

maart

De Universiteit van Amsterdam is gastheer van het internationale wetenschappelijke congres dat van 15 tot en met 18 maart 2018 in Amsterdam zal worden gehouden.  Het (engelstalige) congres staat open voor medewerkers van (sierteelt)veredelingsbedrijven, keuringsdiensten, branche-organisaties en andere instellingen. In de loop van het najaar zullen het programma, de locatie en de wijze van inschrijven bekend worden gemaakt. Dit congres wordt mogelijk gemaakt door de deelnemers van het Petunia Platform.

Aanvang: TBA

Locatie: Universiteit van Amsterdam

  • Onderzoek